Privatlivspolitik

Ved at benytte trio-el.dk accepterer du, at Trio-el behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Trio-el behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Trio-el respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres, forbeholder Trio-el sig retten til at afvise henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Trio-el ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandør forholdet mellem kunder og Trio-el.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå trio-el.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.
Trio-el indsamler IKKE aktivt oplysninger om dig, dit firma, din IP adresse, hvilke sider du besøger mm. ved brug af vores hjemmeside.

Trio-el indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Trio-el via kontaktformen.

Trio-el indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at behandle forespørgsler. Trio-el indsamler IKKE og/eller køber IKKE personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på trio-el.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser

Trio-el kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på trio-el.dk og kan findes her:www.google.com/privacy
Blandt Trio-el og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Trio-el’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven samt kvalitetssikring bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år og ift. kvalitetssikring har vi data om installationer, tests mm. i ti år.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.
Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.
Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Trio-el interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Trio-el eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Trio-el, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Trio-el forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Kontakt os

Tlf. el-afd: 36 72 22 14
Tlf. elevator: 61 68 48 12 

Emne: